Byt frisyr och spara pengar

Ett enkelt tips för att spara pengar som alla kan ta till sig är att byta frisyr. Undertecknad hade tidigare långt hår men på grund av gener så är den jesuslika frisyren numera ett minne blott. Men även de återkommande utgifterna som en frisyr som kräver underhåll för med sig.

Jag minns knappt vad jag betalade för en klippning förr i tiden men enligt sambon så kostar det 580kr hos hennes frisör. Lägg då till färgning och nyansering så är totalkostnaden uppe i 2000 för besöket. Detta gör min sambo omkring fyra gånger per år vilket resulterar i runda slängar en utgift på 8000kr per år. Hujedamig.

För något år sedan införskaffade jag mig en hårtrimmer av modell bättre som med gott resultat har använts för att snagga huvudet och trimma skägget. Dessutom sparar jag massor av tid genom att kunna klippa mig själv i badrummet istället för att ta mig iväg till en frisör. Win-win!

Om du inte vill sluta att gå till frisören helt eller klippa dig själv så kanske din partner, vän, släkting eller någon annan kan klippa dig gratis eller för en billig peng. Eller varför inte klippa sig till reducerat pris hos någon som utbildar sig till frisör? Det går om man vill. Hur mycket skulle du spara in under ett år om du slopade dina frisörbesök?

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *