Gratis frukostföreläsningar

Beroende på vilken bransch du är verksam i finns det ett varierat utbud av frukostföreläsningar från olika aktörer. Så varför inte ibland ta tillfället i akt att förena nytta med nöje genom att gå på föreläsningar som du tycker verkar intressant och som du kan lära dig något av. Som en bonus på det hela kan du skippa frukosten hemma och istället bli bjuden på en.

Där och då kan du förutom att få äta frukost, lära dig något nytt samt passa på att knyta kontakter. Vem vet, kanske leder det till ett samarbete eller jobberbjudande av något slag i framtiden. Testa enkelt genom att söka på google på typ ”frukostföreläsning +Din stad” och sortera på resultat publicerade senaste månaden, så bör det dyka upp något.

Personligen passade jag häromdagen på att svänga förbi en aktierelaterad After Work i Göteborg som arrangerades av #Uppesittarkväll med Albin och Matilda från EFN.se samt Niklas från Avanza. En gratis öl och lite plockmat – jo man tackar! Dessutom fick man möjlighet att prata lite med andra aktieintresserade personer och se folk försöka slå Albin och Niklas i börskunskap. Kul grej helt enkelt. Att det skulle bli en After Work snappade jag upp i mitt Twitterflöde.

Ps. Naturligtvis KAN man gå på massa föreläsningar bara för att äta gratis för att spara pengar och inte egentligen vara intresserad av vad som sägs. Men det känns bara taskigt..

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *