Spara pengar med gratis intressen

Okej. Allt som man gillar är inte gratis. Jag fattar. Men det finns fantastiskt mycket saker man kan sysselsätta sig med som kostar lite eller inga pengar alls. Är du en av alla som månad efter månad betalar för ett gymkort du aldrig använder? Om du innerst inne vet att du inte kommer att gå dit så är det ingen mening att låta den utgiften tugga på ditt konto varje månad. Klipp kortet, säg upp tjänsten och spara pengar.

Träna gratis utomhus eller i hemmet

Självklart kan man tänka sig att ambitionen för att gå till gymmet blir (om möjligt) ännu lägre om ångesten för att man betalar varje månad för ett gymkort man aldrig nyttjar försvinner. Men skulle du vilja gå så kan du ju alltid betala per gång eller köpa klippkort. Sannolikt blir det billigare i längden så att du kan spara pengar. Och du kan fortfarande träna och röra på dig utanför gymmet! Löpa kan man likaväl göra i löpspåret och på många ställen runt om i landet finns det dessutom utomhus. Var lite kreativ – och och cykla, klättra i träd eller gör yoga framför youtube. Du bestämmer.

Själv gillar jag musik. Visst, spelar du instrument så kostar det en slant i början för att köpa instrumentet. Men slår du ut det på alla de åren som du kan använda dig utav det så är det en liten spottstyver i sammanhanget. Dessutom kanske du kan hitta någon billig genom Blocket eller till exempel Facebook Marketplace? Musik kan man både spela tillsammans med vänner, på scen eller i sin ensamhet.

Gratis datorspel från Epic Games

Och råkar du gilla att spela datorspel så finns det ett gäng gratisspel på Steam samt att Epic Games brukar har ”Get A Free Game Every Week” som du helt enkelt bara behöver ”claima” för att det ska bli ditt för evigt. I skrivande stund är det ”Jurassic World Evolution” som är gratis hos dem.

Just nu är Jurassic World Evolution gratis genom Epic Games

Andra aktiviteter som också är gratis

Det finns såklart en hel uppsjö av prylar man kan hitta på som inte kostar något, så att du kan spara pengarna istället. Kanske gillar du att fiska, gå på promenader, läsa böcker (som du lånar på ditt lokala biblioteket), klättra, lära dig att koda, skriva noveller, gå på spelningar (vänta tills pandemin är över kanske..), spela yatzy, brädspel, lyssna på poddar eller kolla på youtube. Klura ut vad du gillar!

Vilket är ditt bästa gratisintresse? Lämna gärna en kommentar.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *