Guidade turer

Är du duktig inom ett område och gillar att använda apostlahästarna? Perfekt. Ja, cykel fungerar för den delen också. Då finns en liten klockren affärsidé och pengamaskin. Det innebär dock att man kan gå och prata på samma gång. Ordna guidade turer. Om vad som helst. Om historiska byggnader i din stad om bortglömda kulturskatter eller varför inte en ”Walk and Talk Humor” istället för Ståupp-komedi.

Se till att boka 10 gäster varje lördag och varje söndag och gästerna betalar 100:- för 2 timmar. Det krävs inga förkunskaper förutom din egen entusiasm och engagemang. Det blir 4 timmar i veckan som du pratar och går. Om du pratar 104 timmar per år i 5 år så har du en halv miljon. Då kan du hyra någon som går och pratar åt dig.

Det fina i denna kråksång är att det inte kostar någonting att prova – det är som proffsen säger en ”Låg tröskel till marknad”. Tittar vi på några av de mesta populära aktiviteterna inom turismsfären senaste åren är det vandringar som följer Lisbeth Salanders fotspår eller spökvandring eller varför inte skaka liv i dessa tråkiga pub-crawls. Desto mer riktat – desto bättre. Om ni ska vara riktigt seriösa tycker vi att ni ska investera i en Quietvox. Om ni inte vet vad det är för ni googla med suffix com i slutet. Lycka till.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *