Hundvakt och övrig vakt

Nutidsmänniskan gillar sina husdjur men det verkar ha blivit ett aber att kombinera alla andra måsten med de sedvanliga hundpromenaderna och dessa läggs ut på entreprenad. Om du gillar att ta hand om hundar och samla på uppfriskande promenader är detta något som passar sig ypperligt. Uppåt en femhundring för att ta hand om en fyrfota vän en helg brukar riktpriset ligga på. Sök på hund + promenad så kommer det upp en hel del förslag. Här finns små och stora hundar. Djur som är blåbodsrenrasiga eller gatukorsningar modell Street funk. Som en smågodisbutik.

VOFF på er. Hoppas ni inte får för mycket skäll. För enkelhetens skull kan vi tipsa om www.tasspass.se eller www.grannar.se om du vill titta dig omkring och se vad som erbjuds i din närhet.

Sen i ärlighetens namn ska förtydligas att det finns en uppsjö av individer som också söker passare till sina katter och elektriska ålar och allt annat. Om du åker till ett bättre område i Alperna kan man bo gratis i månader genom att erbjuda sig att hus-sitta stora chateaux. Men det är ett annat spartips.

 

 

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *