Spara pengar med jobbförmåner

Detta spartips förutsätter att du är anställd, är det och det finns förmåner på din arbetsplats att nyttja så är du good to go! Kolla med HR-avdelningen eller vem/vilka det nu är på företaget som håller i dessa frågor så kanske du kan spara pengar inom kort.

Ett exempel på en förmån är friskvårdsbidrag. Om du redan har planerat att köpa ett gymkort så kan du få det subventionerat eller kanske till och med helt betalt av din arbetsgivare, beroende på vilka förmåner ni har på jobbet. Kanske är det till och med OK att få gå och träna på lunchen?

Själv har jag även stött på rabatter hos bilverkstäder och lunchrestauranger och man uppger visar upp något slags ID om att man arbetar på ett företag i samma område.

Sedan finns det såklart andra förmåner man kan tänka på också, såsom tjänstebil, mer semester, möjlighet att arbeta hemifrån någon dag i veckan eller hundvänliga arbetsplatser (så man slipper betala för hunddagis). Eller möjlighet till ”personalpris” på produkter och/eller tjänster som det företag man arbetar på erbjuder. Många bäckar små.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *